♥ LIKE DI SINI YAW ♥

hmm . kenapaa aku duduk pun tak tenang ni ? hurmm :'( rasa tak sedap badan pun adaa . rasa sakit hati pun ada , rasa keseorangan pun ada , rasa  macam takdaaaa sapaa dahh yang sayangkan aku :'( hmmm . penat lah macam ni . Ya allah , tenangkan aku :'( aku nak tido pun tak boleh . hmm . maybe baru satu hari hilang dia . lama lama maybe ok kott kan ? hmmm . try to forget him :')

♥ ISI HATI ♥

hati betol betol mulai kecewa sangat sangat . memang tak dapat terima kenyataan yang hubungan dah jadi macam ni . hmm . aku tak dapat nak terima hang lagi . mintak maaf :'( hati memang dah betol betol sakit dan sakit :) tapi mampu lagi senyum . Alhamdulillah . aku akan keseorangan pun hanya sekejap . sampai bulan duaaa . lepastu aku dah ada family . and aku tak kan pernah lupakan hang kayy , aku sayanggggg hang sgt sgt . aku harap hang bahagia lah dengan yang tersayang . hang akan lebih bebas lepasni tanpaa aku :') hihi ^^ aku harap hang bahagia dengan si diaa :* aku sentiasa doakan hang sayang . memang banyak aku makan hati keranaa hang . tapi hati aku senang sangat nak terima hang . aku pun tak tau kenaapaa  . tapi kali ni aku nekad untuk try lepaskan hang dari genggaman tangan aku . aku akan cuba . dan tolong maafkan segala kesalahan aku . aku mintak maaf sangat sangat aku tak dapat terima hang lagi . aku sayang hang sangat sangat Muhammad Yazid :*  mungkin kita ditakdirkan untuk tidak bersamaa :') hati aku berat sgt nak lepaskan hang sayang . beratt sangatt !!! aku sendiri tak sanggup nak lepaskan hang , hmm . tapi takpalahh . biarr aku yang tanggong semuaa nii . aku dah biasaa rasaa semuaa ni . tapi aku rasaa ni lagi perit dari yang sebelum ni aku rasaa :'( hmm . k aku tabah ! aku kuat kan kuat !! LIFE MUST GO ON !! Yeahhh . 
hmm . munkinkah suatu hari nanti aku akan terima hang balikk ? 
Insyaallah ... aku akan pikirkan lagi :')

♥ KECEWA LAGI KALI KELIMA ♥

aku sayang hang wehh :'( tapi kenapa ha g susah sangat nak hargai aku ? hmm . sumpah terasa . mcm aku ni pompuan apa pulak . hmm . susah sangat kaa nak hargai ? peluang kelima yang aku bagi pun hang sia sia siakan . kenapaaa ? tak cukup kah ? aku cuba untuk faham hang . tapi tak boleh . sanggup kan hang beli dua numbe ? pakai dua fone ? berapa banyak pompuan yang hang simpan sayang ? tolonglah . kalau dah tak boleh nak tahan dengan aku , lepas aku ! lepass !! aku rela ditinggalkan dari disakiti mcm ni . sumpah sedih sangat . susah angat kaa nak setia dengan aku ? apa lagi yang tak cukup hah ? apaaaa ? segalaa nyaa dah bagii . tapi stay lagi duk curang . ya allah . kenapa dengan hang ni yazid ? kenapaaa ? apaa lagii dugaan ni ya allah :'( aku penat dengan dugaan ni . aku tak mampu , aku tak kuat sangat dah :'( aku usaha untuk berubah demi hang . aku baru terniat nak berubah . tapi tetibaa dapat tau yang hang stay pakai duaa fone , adaa scandal bagai . aku ni sapaa ? tak cukup lagi kah masa kita brsama ? aku ni sapaaaa ? sampai nak cari  scandal scandal scandal bagai . aku tau aku  tak boleh bahagia kan hang . tapi tolong lah lepaskan aku . bila aku mintak jaa break , aku dah tak sampai hati tengok hang menagis kat aku :'( aku tak boleh nak lupakan kenangan kenangan kitaa . hari hari jumpaa :'( hang suruh aku bersabaq ? jagaa hubungan kitaa lagi ? tapi aku memang tak kuat sangat dah sayang :( hati aku betol betol kecewaaa dengan hang . aku tak tau nak buat apa lagi dah dengan hang . aku usaha nak ubah hang . aku usahaa !! tapi aku tak sangkaa , hang tak makan pun kata kataa aku . hang stay lagi nak pakai dua fonee bagai . dulu janjii dah tak nak pakai lagi dua fonee . tapi pakai jugak . kenapaa ? apa yang aku buatt dekat hangg ? sampai nak simpan scandal bagai . apaaaaaaaaaaaa ? hang cakap apaa ? scandal bukan nyaa apa pun , mcm kawan rapat jaa . bukan terukk teruk . yaa , bagi hang , macam takdak apaa . kalau bukan teruk teruk , kenapaa nak pakai dua fone ? kenapa nak selindung dengan aku ? hahh ? Berani Kerana Benar Lah Dear !! cakap tak nak hilang alu , tapi perangai dah mcm tu , hang akan jugak hilang aku . tak perlu lah nak scandal bagai . bersyukur lah apa yang hang ada sekarang ni . aku depan mata hang wehh . dulu kata curang sebab awek awek hang jauh . ni aku dekat dengan hang . kenapaa nak curang lagi ? huh . aku habiskan masa aku untuk hang sayang . untuk hangg !!!! tapi aapa aku dapat ? aku stay dibalas dengan KECURANGAN ! hurm ., berubah lah sayang , berubah lah . sampai bila nak macam ni ?  percaya lah , satu hari nanti hang akan menyesal .
bebyy hanya ada sayangg dalam hidup ni sebagai teman hidup beby . beby taknak sakitkn hati sayang :( beby nak jaga hati sayang sebaik mungkin . Kalau lah mmg dijodohkan kita bersama ya allah . indahnyaa dunia kita ni kan sayangg :D
kenapaa bilaa aku dah bahagiaa gilaa , happy sgt . mesti jadi balik macam dulu . hmm . aku sentiasa dipermainkan . aku taw lah aku degil paa sumaa . tapi tolong lah stop seksaa aku . nak dendam jangan dengan cara ini . sakit sangat hati ,. hmm . memang nasib aku tak boleh nak bahaia kott kan ? 

♥ AGAIN ♥

sayangg .. aku marah sebab aku risau , aku ambil berat , aku cemburu , aku semua nya lah . tolong lahh faham . hmm . yah aku cemburu butaa ? hmm , sebab aku risaukan hang weyy . laki susah nak paham apa yang pompuan rasaa ,, dan apaa yang pompuan buatt demi kebaikan depaa kan sayang :'( hmm . hang banyak buat aku curigaa dengan hangg :'( hang banyakk buatt aku terasaa dengan hangg :'( hurm . kenapa lah kita bahagia takatt satt jaa ? hmm . maybe sebab perangai aku kan ? aku taw sepanjang kitaa couple , semuaa nyaa salah aku . aku silap !! tapi aku stay tak boleh lupaa , yang hang curang dengan aku 4 kali berturut turut . hang tak sedaq kaa ? hmm :'( bertapaa hati aku hancurr sangat sangat sangat sayangg ... hang kutokk aku mcm mcm dekat ex ex hang tanpaa aku taw . lastly hang yang terimaa aku . nak kan aku . apa tuu ?? hmm . seriously aku tak boleh lupaa . tapi aku stay jugakk terimaa hangg even hang  buad aku terlukaa , terasaa bagaii . hmm . aku perlukan hang , adaa hang kesah ? takdaaa :')hg teruskan dengan game hang . aku cakap pun buat tak endah . kenapaa aku suruh accept relay pun susah ? takut pompuan dah tak nak chat dengan hangg ? hmm . aku tak faham apaa agenda hang sekarang ni . sumpah tak faham . tak kan tak puas lagi sakit kan aku selamaa limaa bulan ? hah ? hmm . aku tak tau kenapaa rasaa berat sangat nak lepaskan hang dari hati aku :'( dah cubaa !! tapi aku tak kuatt !! tak kuatt !! dah pandai abaikan aku sekarang . hmm . if nak bagi aku sedar pun , jangan lah bagi aku menagis terus menerus . aku peatt sayang . penat sangat . satu hari tak jatuhkan airmata aku tak boleh kee ? memang setiap hari wajib titiskan airmataa aku kah ? hmm . kekadang aku rasaa akuu ni bodo sebab terimaa hang untuk kali kelimaa nyaa . tapi aku dah tak taw nak buatt mcm manaa lagii ==' aku nak ubah hang . tak maw hang terikut ikut sangat dengan kawan kawan hang . hmm . aku tak maw tgk hang buatt kejaa takk elokk :'( tapi aku takott kalau aku larang hang pown , aku takutt hang buad diam diam belakang aku :'( hmm . nak buatt mcm mana ?  nak berubah kenaa dari keinginan hati sendiri . dengan paksaan tak jadi apaa . aku hanyaa mampu sokong dari belakang .even hati aku banyak terlukaa sebab hang :') ILOVEYOuUuU <3

♥ :/ ♥

Ya allah , aku tak faham apa masalah dia . ya allah , aku penat dengan dugaan ni . kau tabah kan lah hati aku untuk terus bersabar ya allah . aku nak dia berubah . aku tak maw dia rosak kan hidup dia dengan benda yang tak berfaedah . aku tahu aku degil . aku tahu aku suka melawan hang weyyh . tapi sebaliknya , aku sentiasa ingat hang . aku sayang kan hang . tapi hang susah sangat kah nak berubah . kfine , memang aku perlu bagi masa kat hang . tapi sampai bilaa ? tak cukup kaa 6bulan ni ? hmm . sumpah atas nama Allah , aku teramat sayangkan hang :'( aku tak taw berapa banyak dah airmata aku jatuh kerana hang . tiap hari hang bagi aku nagis !! nagiss !! dan terus menagis !! kenapaa ? syok kah ? hmm . kadang aku rasaa aku ni tak dihargai pulak . sayang , setiap kali kita bersama hati aku sat je tenang . lepas tu sakit sangat sangat . tapi aku tersenyum . aku buad perangai budak budak aku :') sayangg . tolong lah bagi aku bahagia . cakap tak nak kehilangan aku ? hang cakap hang dah berubah dan berubahh . tolong percaya hang kali ni . aku aku ragu ragu sangat . susah aku nak percaya . shahida binti mohd adam perempuan yang disakitii . beby harap satu hari nanti impian kita tercapai k :') Aminn . beby harap sayang tak akan pernah putus asa untuk jaga beby . jangan tinggal kan beby , and tolong jangan curang lagi dengan beby sayang :'( tolong kesian kan beby . beby happy , walaupun kekadang sayang bagi beby terlukaa . beby tetap sayangkan sayang . tak tau kenapa . hati beby tak boleh marah lama lama kat sayang :'( biar beby menagis sorang sorang . hati beby tak pernah lupakan sayang . tak pernah hilang nama sayang :'( beby ingat kata kata sayang , py mana pun jangan lupaa sayang , yaa beby ingat beby hak sayang kan kan sayang . sayang , beby sayangkan sayang sangat taw tak ?  sayang please taw yang beby sayangkan sayang . hmm . walaupun kekadang perangai sayang menguji kesabaran beby , beby tetap sayangkan sayang . mulut je maki maki kan ? hihi ^^  sayang beby kat tedy tak pernah pudar . beby harap sayang tak berubah hati langsung . please simpan beby , kunci beby dalam hati sayang :) beby suka marah sayangg kan kan ? mesti sayang rimas kan kan ? hmm . tapi sayang , please taw beby marah sayang sebab beby terlalu ikutkan perasaan beby . beby tak dak niat pun nak marah sayang :'( beby suka pikir bukan bukan pasal sayang kan ? hm . mesti sayang meluat kann ? hm , sayang kena taw beby pikir bukan bukan pun sebab beby risaukan sayang :'( sayang dah banyak kali buat beby hilang kepercayaan kat sayang . sumpah beby takut sangat kehilangan sayang . 6bulan kita bersama , 6bulan sayang sentiasaa dalam hati beby , 6bulan sayang dengan beby . sayang beby kat sayang tak pernah hilang . yaa , beby menagku kekadang beby putus asaa untuk mempertahankan hubungan kitaa . tapi bilaa pikirkan balik , beby takut kehilangan orang yang beby sayang lagii :'( beby takut beby menyesal . hmm . beby memang pikiaq pendek kan ? sayang yang kuat untuk pertahankan hubungan kita . kalau sayang tak sabar , entah lah apa nak jadi dengan hubungan kitaa . hmm . dah lah . beby harap suatu hari nanti impian kita tercapai . beby sayangkan sayang taw taw ? ILOVEYOU Muhammad Yazid :* Muahhh muahh katt pipi :*

Tedy .... beby nakk tedy sayang beby sepenuh nyaa :) okayy , minggu lepas adaa eyda update kan yang Pasal End Our Relationship ? nope and nope . belum end for him lah . bagi dia kami tak penah pun break . hari tu memang hati eyda hancur sangat sangat dengan sikap dia :'( dah cuba kuat dan kuat  tapi tak boleh . dia bagi eyda sayang dia balik , terima dia balik , layan dia macam dulu balik :'( okay , eyda terimaa . kataa diaa , dia dah mulai setiaa dan setiaa . dia dahh tak nak mainkan perasaan eyda . satu lagi , jujur cakap , dah tak dapat nak tipu perasaan sendiri lagi dah . memang saya tak suka awak mcg dengan adek angkat awak . sumpah takk sukaa . awak cakap diaa macam tu , macam ni , tapi awakk mcg jugak dengan dia , memang lahh dah 3 tahun berangkat dengan dia . tapi perasaan takit dalam diri beby tedy kena paham sayangg . kmemang terasaa adekk angkat tedy cakap perkataan yang kotoq kotoq katt beby . beby takk maki balikk . beby mcg biasaa biasaa :') beby pun sedar sapaa beby k sayang . sayang ? tolong hargai hati ini selagi beby boleh bahagiakan tedy , jangan masaa beby dah betol betol tawar hati dengan tedy , pandang tedy pun beby tak maw . ya , memang kataa orang nak bahagia banyak dugaan akan datang . beby lemah dann tak kuat nakk harungi semua ni :'( hati beby terlalu terlampau , teramat sakitt !! hanyaa Allah jee tahu . tedy sayangg , takk cukup kaa selama ni beby korbankan segalaaa nyaa untukk tedy ? beby takk mintakk hartaa , duitt atau apaa yangg berhargaa dari tedy , beby cumaa nakk sepenuhh nyaa kasih sayang , perhatian dari tedy . sakit sangat hati bilaa diabaikan . sedihh pun adaaa . sayang ,, berubah lah jadi seorang yang setia . beby dah penat . tolong kesian kan beby please ? tedy ,, tak nampak lagi yang beby sayang kan tedy ? beby terimaa tedy lagi bilaa dapat taw yang sayang couple ramai , kantoii seklai pun sayang belum serik , duaa kali pun belum serik , 3 kali pun belum . tedy rayu suruh terimaa tedy balikk . and sekarang beby masih terima sayang lagi walaupun sayang curang dengan beby . sebab beby yakin sayang akan berubah . cumaa cepatt atau lambat sahajaa . Allah sedang uji hubungan kitaa .  beby tak pernah lupa tedy walaupun sesaat . blog beby penohh dengan ceritaa pasal sayang . tak pernah terlepas . sayangg ,, tolong hargai beby ? walaupun tedy tak boleh setiaa dengan beby , tedy setiaa lahh katt pompuan pilihan tedy kay ? beby relaa lepaskan tedy walaupun hati beby terlukaaa . Iloveyousomuch Muhammad Yazid Bin Mohd Tarmizi :* Youismineforever .

♥ HARI BAHAGIA ♥

Ya allah , happy sangatt harini . bahagiaaa teramatlahh bahagiaa . jumpaa diaa harini . takk gaduhh langsung . malahh manjaa sangatt . bukan senang kami nak berbaik macam ni . asyikk gaduhh gaduhh dan gaduhh jee . hahaa . sekarangg nii seminggu takk jumpaa . ohhh begituu rindunyaa sayaa katt awakk sayangg :) terubat sikit rinduu ni hahh . walaupun kitaa ni dekatt ,, sayang tak nak bagi mukaa katt beby . sebabb tu sayang tak nak jumpaa beby hari hari . nak bagi beby sedarr someone tuu begitu berhargaa dan tolong hargai someone tu . ohh sayangggg . beby faham sayangg ,. beby faham dah erti rinduu , beby akan cuba hargai sayang ye sayanggg . beby terlalu terlampau teramatt sayangkan tedy . tedy segalaa nyaaaaaaa . ILOVEYOU !! ILOVEYOU K ILOVEYOU !! jangan cubaa curangg . beby bagi shotguns untuk sayang nak ? hahaa . memangg suka sangatt tadi yank . sayangg dahh lamaa tak suap beby makan . tambahan sekarang ni pula sayanngg sanggup jalan kaki tengah panass , beli nasi untuk beby . sayang cakap sayang taw bini sayang ni kalau laparr memang sukaa bebaii . hahaa . kali ni pulak beby yang suap sayangg . selalu sayanng je suap beby ! teingin jugak nak suap sayang . haha . k beby loklaq kan tadi . suap sampai tumpah 2 3 biji nasik . hoho . maaf ea sayangg . terlampau rinduu . sebab tu jadi mcm tuu . hihi ^^ lepass tu kitaa kongsi kongsi ceritaa kann kann ? sayangg ceritaa masaa sayang playboyy . lepas tuu beby ceritaa pasal ex beby , taw pulak nakk anginn !! hahahaa . sorry sayang . beby memang sukaa kacau sayang . sukaa buad sayang bebaii , sukaa buad sayangg merajokk . comel sweet sangat . tambah tambah buad mulott muncung majukk diyaa tuu . ohh menawannn sayanggg <3 sayang , beby teringin nak snap gambar dengan tedy . tapi tak kesampaian lagi . beby takut nak bagi tau . nanti sayang marahh :'( hmm , beby tahu beby tak macam ex ex sayang yang KL tuu , BERGAYA . hmm , stop it eydaa !! ---->
lepas tu tepat pukul 4.50pm sayang dah nak balik . sempat lagi cakap pasal adek angkat sayang yang bulan 12 ni dah cukup 3 tahun korang berangkat . takpelah . then cakap pulak tedy lebih sayangkan adek angkat sayang lagi sebab korang dah lama berangkat . ohh okayy sakit hatii sangatt . tapi beby cover . dalam hati beby hancur remukk sangatt :D takpaa , im stay smilee with youu saayanggg . lepastu sayang cakap alolo , tedy sayang beby lagi lah . beby segalaa nyaa untukk tedyy ( sambil ambil kepala beby letak atas bahu tedy ) hmm . beby sabarr dann sabarr . beby tahu kitaa baruu limee bulan couple . its nothing for you sayang . tapi bagi beby , amatt lahh pedihh sangat . beby hati lembut . bukan beby sajaa . semuaa perempuan macam tu . hati mereka lembut sayangg . hmm . dont worry kay sayanggg . beby tetap sayangkan tedyyyy <3 macam mana pun tedy , i never stop loving youuu , neverr and neverr sayangg . sayang pun cakap sayang tak akan lepaskan beby . even macam mana keadaan sekali pon . tapi maaf tedy , beby sukar untuk percayaa . dah takut letak harapan dekat lelaki . dah penat knaa game :) hihi ^^ sudahh lahh . penatt menaipppp :) assalammualaikum . 

♥ ILOVEYOU IMISSYOU INEEDYOU ♥


Tedyku sayangg .... beby rindu tedy . rindu teramat rindu sangat tedy bear beby yang tersayangg <3 kenapaa tedy layan beby macam ni ? tedy nak balas dendam ke ? hmm . if nakk balas dendam pon bukan dengan cara ni sayang . sumpah memang terasaa sangatt tedy . kay , tedy kataa beby ni kuat dahh kaa ? habihh kuatt dahh kaaa ? hmm . kay beby terdiamm . beby taw beby salah . sayangg , beby cumaa tanyaa kann ? beby takk tuduh . then , tedy terus tengking beby . beby jatuhkan airmata beby . ya allah , murah sangat airmata beby ni kan syg ? takpaa takpaa :) beby redha , mungkin tedy dahh fedap dengan beby . tedyku ......... jangan berubah sampai macam ni . Ya Allah sumpah tak sanggup kehilngan tedy . tedy ? tolong jangan berubah hati . tolong jangan berubahh kasih sayang katt beby walaupun sedikitt tedy :'( sayangg cakap beby yang paling terok antaraa semuaa couple couple yang pernah tedy couplee . ya allah .. sumpahh amatlahh terasaa sayangggg :( mungkin kahh tedy akan tinggal beby selamaa nyaa ??  tedy ,, beby takk dapat tahan lagi . beby rindukan hubungan lamaa kitaa :'( Indahh sangatt kann sayangggg .  beby terlampau jahat kann ? terlalu murah dengan air mata .  beby takk hargai sayangg kann ? hmm . Ya allah , sakit apaa yangg kau berikan ni ? aku tak  kuat untuk hadapi semua ini :'( aku tak sanggup kehilangan diaa , diaa segalanyaa untukk akuu . aku tak kuat bilaa diaa pergi :( tedy , beby nakk tedy lagi boleh takk ? beby nakk cintaa sayang . beby nakk sayang :'( beby rindu hubungan kitaa tuu . rindu sesangat sangat . 
beby taww , beby bukan yang terbaik , beby takk pandai jagaa hati tedyy , dan beby jugakk takk pandai jagaa perasaan tedy . yang beby taw , beby hanyaa cintaa sayangg tedy seorang :'( tedy seoranggggg !!!!!!!!! beby janji , selamaa nyaa beby akann sayang , sanjungg , papah , cintaa tedy SELAMANYA . even , tedy dahh tadak dengann beby :'(  beby sayangg kedingg beby ni Muhammad Yazid Bin Mohd Tarmizi . 

♥ TRAGEDI ♥

10/10/2012 pukul 7.55am hari rabu .FINAL EXAM PMR AND tragedii . masaa p sekolahh . diaa antaq akuu . lepas tu kami gaduh terok sgt . sebab dia tak maw p sekolahh . okayyfinee .. malas paksaa . then , aku tak taw kenaa pakai baju sekolah . aku pakai jelah baju kokorikulum . pastu sampai je dalam sekolah , depaa cakap pakai baju koko tak boleh masuk dewan buad exam . aku pon call lahh yazid . suruh mai amekk aku balik rumahh salain baju . atas moto pun kami gaduh lagi . dia bawak moto punya lajuu !! aku dah pesan bawak slow sayang . slow please lah :| samapi depan pmtg batu , dia mencelah tengah tengah , kiri adaa Kereta jenis Vios , kanan adaa satu van . kami terkepik tepi tu . aku terus turun moto . adaa dua abg ni datang tolong . lepas tuu aku terketaq ketaq memang dah macam taktaw jadi apaa . nampak pusing pusing je . nak pengsan pun adaa . then , yazid pegang aku suruh duduk dekat batu tuu . aku pun duduk . tehn , dia bagi air suruh aku minum . nasib baik kami tak jadi apa apa . aku cuumaa lebam katt kaki . diaa lukaa dekat lutut and dekat jari . badan diaa sakit . diaa ngadu katt aku . hmm :'( alhamdulillah allah selamatkan kami . hmm . pukul 8.30 baru gerak dia antaq aku p sekolahh .sampai depan sekolah , aku jalan pun dah capik . cikgu Loo datang papah aku naik kelas  8.45am baru aku start exam , huh , memang tak cukup masaa langsung ==' nasib baik aku sempatt buad , even 25min je . hm , aku memang terkejutt sangatt jadi mcm ni :'( aku takut kena sekali lagi . kena berhati hati . Thanks to god :) Ya allah selamat kan hambaa mu dima juaa  aku beradaa ya allah . aku tak sanggup kehilangan diaa . aku tak sanggup jadi apaa apaa katt dri aku atau pun diaa . diaa sakitt , aku pun nak sakit :'(  
K outt nakk p pasar malam dengan My Sayang :")

♥ FIVE MONTH WITH YOU SAYANG ♥


alhamdulillah kami sudah genap 5 bulan bersama . rasa macam satt ja masa dah 5 bulan kami  kenal , dah 5 bulan kami kongsi kasih sayang , dah 5 bulan kami lalui berbagai dugaan . apa apa pon dugaan yang kami lalui kami  mesti akan okay balik , setiap percintaan tiada maknanya kalau tak gadoh kan ? mesti selalu kan gadoh ? haaa selama kami kenal banyak kali gak la gadoh . err dia ni seorang yang sangat ego , kadang kadang jaa diaa nakk ego . balas dendam lah katakan . haha .. hehe , kalau ampaa bukan seorang penyabar jangan pilih dia sebagai kekasih ampaa aww .. hahahaha ! apaa apaa ponn aku dah amekk  dia dulu ! dia aku punya taw taw !! aku sayang dia walaupun dia banyak buad aku sakit hati , marah , menangis , main pompuann or apaa apaa jaa lahh aku tetap akan sayang kan dia :') memang dia bukan yang pertama tapi aku mengharapkan agar dia yang terakhir untuk aku . sayangg , beby ingatt tedy takk ingat kitaa punyaa annivesary , tapi sayang ingat . terharu sangat sayang send macam ni HAPPY ANNIVESARY  MY HONEY BEBY CUTE  .. LOVEYOU SO MUCH , HOPE KITA KEKAL YE .. MMUUAAHH KATT DAHI LAMA LAMA , TAKMAW SEDIH SEDIH DAH OKAY ? ya allah , happy sangatt sayang . beby pun harap hubungan kitaa kekal ye sayang . dalam 4 bulan ni beby yang dok wish katt sayang . sayang tak ingat pun . ni 1st time kann sayang wish katt beby dulu . betapa happy nyaa beby sayang :") Ya allah , aku mengharapkan kau berilah aku kekuatan dan kesabaran untuk menjaga dia and untuk menjaga hubungan ni sebaik yang mungkin  . jangan pernah kau membuatkan aku ini putus asa untukk menjaga segalanya . aku takmaw sia siakan hubungan ni . tolong ya allah jangan pisahkan kami melainkan kau yang menarik nyawa kami , kekalkan lah hubungan kami ini seperti mana kau kekalkan hubungan hambamu yang lain . amin !! makin lama kita bersama , semakin banyak  cabaran yang kita perlu hadap . semoga kita bersama hingga akhir hayat' :) aminn ya rabbal alamin :) walaupun beby yg banyak buad sayang sakit hati . sama sama banyak terasaa kan sayang ? hmm . sayang adaa cakap , beby cakap p lahh apa apa ponn . jangan mimpi sayang akan lepas beby . INGAT !! hmm . beby senyum , kadang menagis sayang cakap mcm tuu :'( setiap hari mesti kami akan spend time bersama . walaupun kejap pun jadilah . tak sah sehari tak bersamaa . sehari tak bersamaa , jumpaa rasa macam lama gila weh . kadang aky terasa jugak dia duduk gn kawan kawan dia . aku diabaikan . rindu dekat dia macam apa jaa kalau sehari tak jumpa . hehe.  tapi aku jaa yang ego lebih lebih . hahaa . aku bersyukur dapat kenal dia . dia byk sabar dengan aku :) 
jangan pernah kecewakan beby lagi k sayang ? hope hubungan kita kekal selamanyaaa .  aminnn !! sama sama lah kita jaga relaykita ni k sayang ! btw happy  5months together sayang . please be mine forever k , awak yang terindah buat saya sayangg .  i'm yours forever sayangg !

♥ DEAR SAYANG ♥

beby sunyiiii tedyyyy .. beby tak suka hidup sorang sorang . beby benci hidup tanpa tedy . baby perlukan tedy tolong faham beby . beby asyik ego , and buad sakit hati je kalau beby ego ! hmm . sorry kalau beby buat tedy rimas tapi beby perlukan kasih sayang perhatian kesetiaan kejujuran dari tedy . pleasee beby perlukan itu !!please sayang please jangan abaikan beby . beby terasa sangat . sayang dengan kawan kawan boleh sangat duduk lamaa lama . dengan beby ? hm . sorry kalau tak paham sayang . beby perlukan sayang . beby nak sangat selamanya dengan sayang :'( 

♥ SAHABAT ♥

Hey . maw story sikit . hahaa . manjang pasai Bf jaa . lani pasai kawan pulakk lahh nohh ? haha . kay , nampakk takk pic pic katt sebelahh kanan tuu sumaa ? yess , itu lahh nama nya kawan . hehee :D . depaa lah kawan aku selamaaa nyaaa . aku sedih , paa sumaa . depaa bolehh bagi semangatt lagi katt aku :) Iloveyou kawan . biasalahh , kawan kann . adaa jugakk kasar . tak kan maw berlembutt jaa selalu . takk syiokk lahh !! haha . kadang bagi aku melatahh , cucuk cucukk aku sampai aku penatt . aku seringg dokk kenaa pendekk lahh , takk cukup tinggi lahh . hahaa . sampaii depaa cakap . aku pendekk takk samaa taraf , takk boleh dokk sekali . tapi aku tgk , aku tak lah pendekk sangatttttt !! hahaaa . aku pon taktaw aku pendekk mana lahh sgt . haishh , sumpahh maluu wehh . merekaa lahh sahabatt aku . takk lebihh , takk kurangg okayy ? :) merekaa lahh kawan akuu DUNIA AKHIRAT ;) walaupun takk sampai setaon kitaa kawann . akuu dapatt rasaa happy dokk ngan ampaa wehh ;) adaa setengah susahh gilaa nakk tegoq . aku pon malas nakk tgoq . diam jelaa . Jengukk jengukk lahh gambar dorang okay . semuaa TAKEN ! sampai sini jaa lahh kott ? Last word , ILOVEYOU KAWAN . KAWAN AKU DUNIA AKHIRAT OKAYY :)  MIRUL NIZA , AMMAR , DINIE , YUSRINA , FATIN , MYRA , JIEHA , DEKNA , WANA , NANIE , PUTERI , KHUZAI , TEAH :) 
ASSALAMMUALAIKUM :)

♥ INEEDYOU ♥

sayang sayang .. beby sayangkan tedy taw . tolong hargai beby sayang . beby dah takda sapa sapa lagi dah :'( beby janji macam macam dengan beby . boleh tak tepati ? Jangan Berjanji Kalau Takk Boleh Tepati , sayang Jangan Berii Harapan katt beby Kalau bERNIAT Nakk Menyakiti Hati BEBY :'(  tolonglah .. beby dah tak sanggup nakk tempuhi semua ni . beby pelukan sayang dalam hidup beby . sayang segalaaaa nyaaaaaa . Beby perlukan sayang . sayang yang faham beby . tapi takk sangkaa sayang playboy kan ? hmm . hanyaa Allah je tahu hati dan perasaan beby . hm . kataa sayang , sayang dah berubah . boleh percayaa kaa ? :'( amatlah susahh sangat sayang . susahh sangat . tedy tipu beby banyak kali . beby tetap percaya tedy . asal beby timbulkan kepercayaan baru katt tedy . tedy sia siakan . tedy nagis nagis nak beby . ya allah . tedy jatuhkan airmata tedy , beby terdiam . hmm :'( tedy , sekarang kitaa bahagiaa . tapi kejap kejap je kan ? dugaan kitaa banyak sangat . beby cubaa sabar dengan sayang . beby AKAN CUBA . YA ALLAH , KUATKAN AKU :'( 

♥ BROKEN ♥

sayangg . beby sayangkan tedy . tapi kenapaa tedy tapenah faham beby ? beby sapaa sayang ? hmm :'( hati beby sakit sgt bilaa tgk gambaq tedy adaa dekatt profile perempuan tu . siap edit edit bagai . ya allah .,, awakkkkk .. hati sayaa terlukaa sgt . dahh byk terguris sebab awakk  tedy , jujur lah dengan beby . kalau betol ppwan tuu still couple ngan tedy . jujurlah . beby sakit sangat sayang . dahh sakit otak pikir semua tu . nakk buad trial exam pon susahh . tedy ........ tolonglah .. beby nak sgt bahagia mcm orang lain . kenapaa kitaa tak boleh ? kenapaa tedy ? beby sayang sgt katt tedy . kalau beby tak sayang . dahh lamaa beby tinggal sayang dgn sayang curang curang ngan beby . bukan sekali duaa tedy sakitkan hati beby faham takk . dahh banyakk kalii !! banyakk kalii !! tapi kenapaa takk boleh hargai beby ? tedy ...... beby dah buktikan kesetiaan beby katt tedy . apaa lagi takk cukup ? apa lagii ? beby dahh stop text , calling , lepakk lepakk dgn laki . dahh !! semuaa dahh stop . semuaa sebab tedy . beby buad semua tu . tapi kenapaa sayang takk boleh tunaikan apaa yangg beby nakk ? beby cumaa mintakk kestiaan dari tedy . beby nakk buad relay dengan tedy . tedy bagi seribu satu alasan katt beby :'( ya allah ... hancor hati beby . dahh banyakk kali beby mintakk buat relay ! sayanggg ......... relayy kitaa bukan seminggu duaa . dahh nakk dekatt 5 bulan sayang . hmm :'( hati beby banyakk sangatt sakit sebab tedy . beby simpan jaa sayang . harap tedy paham keadaan beby dan perasaan beby :'(

♥ SUPERSAYANG !! ILOVEYOU ! .♥

dahh semakin bahagia sekarang . Thanks to god . Alhamdulillah syukur kepada allah S.W.T . terlaaluu bahagiaa sekarang . diaa pon dh buad aku happy . dahh tak mcm dulu . menagis je manjang . tapi sekarang ? hari hari tersenyum dan tersengih mcm keraa . hahaa ! ehh , takdak lah sampai lagutu . kejam ngat aih . haha . okayy . saya sayang awakk Muhammad Yazid Bin Mohd Tarmizi <3 hanyaa awakk sayang . Iloveyou . saya taknak kehilangan awakk lagi :( sayaa tahu sayaa silap . selalu gaduhh je mesti mintakk break kan / bodoh nyaa sayaa . awakk .. awakk kenaa faham . hati perempuan sagt lah lembut awakk . tapi alhamdulillah . pintu hati awak dah terbukaa untuk menjadi seorang yangg setiaa ;)  sayaa akan cubaa hargai awak sayang :) awakkkkk . awakk selalu bagi sayaa tersenyum kan sekarang ? dahh jarang bagi sayaa sedihh mcm dulu kann ^^ terima kasih awakk . sayang sorang jelahh yang lebih paham beby . ex couple beby sorang pon tak paham beby . tapi sayang ? paham sangat . hehee . sayang dah banyak bagi mukaa katt beby . beby degil sangat kan sayang . sayang cakap kalau laki lain dah lama tinggal beby kalau beby perangai mcm ni . haha .. sayang pon layan . beby sukaa pukul pukul sayang . sayang tetap diam . takk marah marah . sayangg tersenyum lagi adalah . haha . okayy . Iloveyou sayang <3

aku dah give up ya allah ! :'(

ya allah, kenapa ini harus aku hadapi ? kenape susah sangat orang yang aku sayang nak hargai aku . dulu macam ni , sekarang macam ni . sampai bila aku nak macam ni ? salahkah aku ingin bahagia seperti orang lain ? tidak layak kah aku ingin memiliki kebahagiaan dari seseorang . ya alla h, hati aku sakett . peritnya ya allah. ya allah, aku sayang dia tapi kenape dia macam dah tak sayangkan aku lagi? kenape dia layan aku seperti aku ni bukan sesiape bagi dia? hm ya allah, aku benci macam ni! aku benci ya allah. mane dia yang dulu? mane dia yang selalu jaga hati dan perasaan aku? mane dia yang selalu buat aku happy? mane dia yang dulu ya allah? walaupun dia buat aku macam ni aku tak pernah terfikir untuk carik yang lain. ya allah, kali ini aku betulsayangkan diaa :'(

♥ LOVE IN RAIN ♥

Dear Sayangg :*
Sayangg . beby happy sangat semalam tau :* hihi , kitaa main hujan pulak tu . tengah tengah malam . pukul 11 kott kan ? haha . tak pernah dibuat orangg . hohooxD . hahaa . lari depan flat paa sumaa . nasib orang takdak time tu  adaa pon tak ramai . sayang amek fone bebyy tak maw bagi balik . suruh beby ligan pulak ye ? babapp baruu taw . err . nakk ligan pon payahh . dah lah tinggii . lari plak laju .beby pulak lembekk jaaa . tak kan dapat lahh . grr . menyiksaaa !! dah basah lencun nihh . sejukk gilaa . sayang lari kasut pulak terkeluaq . beby amekk . padan mukaa . pas tu bagi beby hott lagii . sayang bukak deduaa kasut . haha . okay . cubaa ligan . tak dapat jugakk ! tenshen toyy . lari punyaa larii , masokk flat . ohh lincinn nyaa . nasib tak tergolekk . tegolekk tu memang malu gilaa . hahaa . okayy , dah penat berlarii . masokk flat tu . beby penat . nak ligan lagi . tapi taktaw pulak sayang tak lari . beby terus tangkap . terpelok plakk . haiyo . haha . maluu kodd . pas tuu rambutt serabutt lahh . sayang bagi elok . ternyataa buatt tu adaa maknaa . duduk duduk , mintakk ayaq plakk . hahaa ! Iloveyou Muhammad Yazid :* muaaaacchhx !
Okay , sumpah akuu happy gilaaaaa semalammm !! Hari nie raya . Semalammm diaa ajakk hangout jusco . Weeee . Memangg happy , tapi masa kena tinggal tuu  menagis jugak lahh , hoho . Happy kan sayangg semalamm. McM dlm mimpi . Sampai je jusco .kita beekeepik . Bezaa gilaaaaa tinggi kita . Hahahaa , beby nie da McM Adekk sayang hah . Haha . Boring Pulak kat jusco . Kitaa Karok Pulak Kann ? Hihi . Sedap nyaa suaraa sayang . Serakk basah . Huhh . Pas tuu kita duet laguu Resipi Berkasih , dgn laguu paa Tataw . Dah lupaa . Huhu .

♥ RAYA ? )

raya tahun ni mcm takda makna je bagi aku :'( tak taw kenapaa :) aku rindu arwah ayah :'( ya allah . aku rindukan diya . aku nak sangat lihat wajah diyaa . dalam mimpi pun jadi lah . hm . raya tahun ni tak mcm raya raya taon yang lain . taon  ni baju raya dua pasang :) aku dah bersyukur . aku bagi taw mak yang aku tak maw baju raya banyak banyak . mungkin eyda nak ikot ayah :'( eyda nak duduk dengan ayah . hm . bapakk kenpaa tinggal eyda sorang sorang ? bapak selalu adaa bilaa eyda perlu. bapakk menjaa sangat dengan eyda !! eyda teringin nakk rayaa mcm family family yang lain . ramai ramai :) beli baju sama sama , buat kuih sama samaa , bersalaman :) wahh , mesti best kan :)terindin nyaa sayangggg . teringinnnnnnnnnnn !! hm , Btw , SELAMAT HARI RAYA U ALL <3

♥ :'/ ♥

Sayang . beby penat dengan semua neyy sayang . sayang , beby nak sangat sayang ada dengan beby bilaa beby perlu . tapi kenapaa sayang mcm maw tak maw dengar luahan hati beby ? kenapaa sayang ? beby dah tak dak tempat mengadu lagi selain katt sayang . tapi sayang takdak untuk beby . 
hm , okayy topic lain ---> 
sayang , sempat lagi masa balik sekolah sayang duduk lepak dengan myra tu kan :) beby tak taw pon sayang lepak dengan diyaa . membe beby nampak terus bagi tau beby . hm . kenapa sayang ? dengan beby susah nyaa ank duduk mcm tu . dengan perempuan lain laju jaa . hm . beby menagis . beby tak boleh tahan sebak . beby tak pernah menagis depan membe membe beby . agak malu bilaa dipikir kan balik . hm . dorang adaa bilaa beby perlu . dorang datang tenangkan beby . ramai cakap lepaskan sayang , tapi beby tak sanggup sayang . sumpah tak sanggup ! beby sayangkan sayang sorang :( please understand me !! sayang , sayang datang masa beby menagis tu memang beby dah bersyukur sangat :) sayang datang lap airmata beby and pelok beby :) ya allah indah sangatt sayang . tapi , bukan dengan semuatu beby boleh lupakan apaa yang sayang buatt kat beby. beby tak dapat lupaa sayang . beby tak kuat . beby dah pon cuba . tapi maaf . beby tak boleh . beby cuba depan kawan kawan beby , beby senyum , beby happy depan depaa :) tapi sebenarnya beby sedih sangat . beby nak sayang dengan beby setiap masaa . setiap balik sekolah . tapi sayang , sayang lebihkan kawan kawan sayang dari beby :'( ya allah , sakitt nya hati beby sayang :'(
sayangg , bukan beby tak maw p jusco dengan sayang , beby takot sayang tinggal beby jalan sorang sorang . beby takott sayang malu dengan beby . beby tak maw sayang malu . beby tak sanggup orang yang beby sayang kenaa kutok dengan kawan kawan . beby tak macam ex ex sayang  yang lain . comel comel belaka . tapi beby tak . beby mintak maaf . sayang , beby menagis dalam diam :'( tanpaa sayang taw apa beby rasaa . setiap masaa beby pikirkan sayang . beby menagis teringatkan sayang , menagis rindukan sayang , menagis dan kecewa dengan sikap sayang :'( 

♥ DEAR MUHAMMAD YAZID ♥

sayang , kenapaa sayang susah sangat nak jaga perasaan beby ? kitaa hari hari gaduh taw takk . selalu gaduh , mesti air mata beby jatuh :'( beby dah tak lrat dah sayang :( beby sorang yang lemah , beby bukan mcm perempuan perempuan lain . depa tabah bila ada dugaan mcm nie . beby lemah sayang ! lemah !!!!!!!!!! sayang tau kan beby sayang kan sayang . habis , kenapa sayang ta habis habis buat beby menagis ? sedih ? airmata beby jatuh ? kenapa ? dalam satu hari tak bagi beby menagis tak boleh kaa sayang ?? :/ sayang , kenapa relay kitaa mcm neyy ? sampai bila kitaa nak macam nie ? tak boleh kaa kitaa bahagia mcm orang lain ? susah sangat kaa ? yess , memang salah beby . beby semuaa takenaa diamataa sayang kann :( hm . yes i know , :) kenapa bila kitaa happy sekejap , mesti ada masalah yang datang . adaa sajaa kan ? hm , okay . salah beby . beby yang carii masalah . hmm :( adakah sayang bukan untuk beby ? and beby bukan untuk sayangg ? ya allah , kau satukan lah hati kami :) bahagia kan lah kami macamorang lain ya allah , buangkan lah sikap ego aku ya allah . tabah kan lah hati aku untuk harungi semua ni ya allah . tabah kan hati aku untuk bersabar dengan karenah karenah diya yang amat mengecewakan hati aku ya allah . kepada mu ku bermohon . kepadamu ku meminta ya allah . 
sayang , beby harap sangat sayang jaga perasaan beby . beby tahu setiap kali sayang buat salah , sayang mintak maaf katt beby . tapi denagn maaf tu hati beby akan okay balik ke sayang ? sayang mintak maaf , tapi sayang buat balik :'( beby taw beby tak sempurna dimata sayang . hm :'(

♥ OH DAMN ♥

Shitt . Gf manaa takk jelous Bf diyaa jalan dengan perempuan lain ? tipu lah kalau Gf tak jelous . okay . sumpah hati aku sakit sangat . memang aku tak nampak depan mata . sebab masa tu aku keluar sekola lambat . kena tahan paper exam . keluar keluar terus membe aku bagi taw Capitall Y jalan dengan myraa . oh damn ! kawan aku sendiri . beby suruh sayang tunggu beby kat depan sekolah pon sayang tak boleh tunaikan . ni apatah lagi dengan perempaun lain . dari keluar kelas sampai kat bustop . okayy , tengah jalan pergi bustop . khuzai panggil . diya cakap Capital Y jalan dengan myraa . ramai nampak weh . perempuan mana tak sedih ? tak jelous ? okay , beby tahu beby tak patot pikir bukan bukan . tapi beby memang tak boleh nak tahan sebak . depan kawan kawan beby , beby buad buad happy . tak maw tunjuk yang beby tengah sedih . nasib baik ada depaa . depaa buad beby happy . beby tanya sayang dengan cara elok , ' jalan dengan myra ka tadi ? ' sayang cakap ' TAK ' beby tanyaa sekali lagi . ' bagi taw elok elok ' . sayang cakap sapa bagi taw ? terus sayang letak call . okayy sentapp ! tapi tak dipujuk langsung . pas tu sayang text kat beby . sayang cakap ' sayang ada keja ni . kalau nak balik , py balik dulu okay ? oh damn . kenaapaa ? kenapaa tetibaa jaa suruh balik dulu ? kenapaa tetibaa jaa cakap adaa kejaa ? ohh kejaa dengan myraa ? hm . dah berapa kali dah jadi macam ni . aku tak nak dengar cakap orang . tapi dah ramai cakap katt aku , aku cuba buang perasaan ni . sayang , bukan sorang tahu pasal relay kitaa sayang . 
semalam , perot beby sakit , mum cakap muka beby pucatt . battery fone beby habis , beby jalan kaki balik rumah . on fone . bagi taw sayang beby sakit , sayang buat taktaw jaa . okay beby menagis sorag sorang . takkdak mcg masokk , call masok pon tak dak . pas tu beby call . sayang tengah waiting . okay diam :') mum beby ada belakang beby . beby tak perasan . beby call sayang . beby nagis nagis . beby cakap ' kenapa sayang tak pernah kisah hal beby ? teresak esak beby nagis . terus mum marah .jerit punya lah kuat . mum cakapp ' TOLONG LETAK FONE TU BOLEH TAK !!!!!!! sumpah terkejut . beby tak maw mum beby benci sayang . beby backup sayang . hurm . beby diam diam . beby tunggu mcg dari sayang . tapi tak dak jugak . beby missed call . tapi waiting lagi . terus beby makan ubat and tido .
 hm . pagi tadi sayang marah . sayang cakap sayang : sound apa kat myra ? Beby : mana ada sound ( sambil menagis ) Sayang : pas tu cakap pa kat diaa ? Beby : cuma tanya ja . tak marah pon . Sayang : hm , sat g call balik ( terus letak ) hm . kenapa sayang buad mcm ni ? apa salah beby ? beby cumaa tanya mira dengan cara elok . sumpah tak dak niat nak marah kaa sound kaa paa . hm . sayang .... sayang adaa gf kan ? buad cara da gf :) sayang jalan dengan diya . takan beby nak buat taktaw ? nak dok diam ja ? sayang bf beby okay . please lah paham beby . beby dah penat mcm ni . beby sayangkan sayang . kalau tak sayang dah lama beby tinggal kan sayang . ada sayang pikir kan beby ? ada tak ? kenapa tak nampak lagi yang beby sayang kan sayang ? 
HM . sumpah kecewa dengan  perangai sayang . tapi beby tetap sabar . sabar dan sabar . Allah sentiasa ada dengan orang yang Sabar :D 

♥ HAPPY THREE MONTH ANNIVESARY ME AND YOU ♥

hari ni 11.08.2012 cukup tiga bulan relay akuuu dengan diya . sepatut nya aku happy hari ni . aku senyum hari ni . aku gelakk hari ni . tapi ? tapi kenapa diya mcm suka tak suka jaa ? tak amek kisah pon . tigaa bulan berturut turutt aku yang wish katt diyaa . aku harap sangat diya wish dulu . tapi takdaa respon . okay . aku sabar . walau cemanaa pon aku tetap sayang diyaa Muhammad Yazid Bin Mohd Tarmizi :) Iloveyou . dahh banyak sayang bagi beby menagis , bagi beby sebakk . hanyaa sebab sayang . tapi sayang kenapaa takk text satu pon yang dah cukup tiga bulan ? sedih sangat . sumpah sedihh sayangg :'( hmm . okay off :(

♥ /./././././././././ ♥

Ya allah ,, sedihh nyaa :'( sedihh sangattt . ya allah . kenapaa nasibb aku mcm ni ? kenapaa ya allah ? apaa salah aku ? hmm . 
Capital Y , salahh kaa aku postt mcm tu katt wall hang ? relay pon hangg takmaw buad . salahh sangatt kaa aku post jaa ? hangg bf aku , bukan orang lain . tak salah pon aku post mcm tu kan :( tapi kenapaa hang mcm tak sukaa ? okay , takpaa . aku dah pon deletee post tu :) dah puas ? itu yang hang nakk ? kfine , aku dah buatt . aku tahu aku sapaa , aku tahu diri aku bagai mnaa . aku tahu akuu aku takk secantik yang hang nakk . aku tak ada rupaa . tapii aku bersyukurr adaa orang yang sayang aku . kenapaa hang tak tinggal jaa aku wehh ? kenapaa hah ? akuu tak tau apaa kurang nya aku . ya tuhan , tabah kan hati aku :'( aku dah penat dengan dugaan nie . ya allah , akuu lemahh . kuatt kan akuu ya allahh . Capital Y .... aku mohon sangat . tinggal kann akuu . aku dah tak larat dengan dendam hangg katt aku :( jikalau akuu lah mangsa hang , hang bebaskan akuu . tolongg lahh . hang pon taw aku nak trial besokk . tolong jangan buatt aku macam ni . aku mohon sangatt . macam macam yang aku buad katt wall hang , semuaa nyaa hang tak bagi . Sayy ' ILOVEYOU ' pun salah . semuaa nyaa takk bolehh !! kenapaaa ?? sedangkan wall hang penohh dengan ppwan tu punyaa post . akuu sabarr . malas nak ungkitt . hmm :'( aku dah penatt menagis mcm ni . airmataa aku tengah mengalir ramai ramai sekarang :'( airmataa aku bukan air paip wehh . hargai lah aku sikitt . aku pun adaa perasaan . hati aku bukan boleh tukar tukar . hati aku bukan jelly . hati aku bukan mcm hati hangg yangg kerass mcm batu ! now , tetiba hang ajak aku pegi bazaar , beli makanan yang aku sukaa ' Satay ' . pandai hang bodek aku . maaf lah . aku takda mood nak kuar dgn hang . hati aku dah cukup sakit sebab hang :'( hmm :'( dah lahh sayang . aku ingatt hangg boley gembira kan aku , boleh teman aku , boleh jadi semua nya untuk aku <-- semuaa tu kataa kataa hang . tapi mnaa semuaa tu ? hang sakit kan aku tiap tiap hari , tiap tiap hari aku maafkan segala kesilapan hang . semuaa yang hang sakiti aku :'( semua aku lupakan . tapi ini balasan hang ? masa ni yang aku perlukan hang , tetibab hang tanya pasal post kan . aku rindukan arwah ayah aku sayang :'( rindu sangat . aku nak luahh kat hang . tapi hang buat aku macam ni . kenapaa wehhhhhhhhhhhhhhhhh ! kenaapaa ? Buntuu -.-

♥ =.= ♥

sayang . kenapaa hang berubah ? sedihh sangat wehh . hang dah tak mcm sayang aku yang dulu . sayang aku yang duluu sentiasa adaa utk aku . sentiasa teman aku . sentiasaa mcg aku , sentiasaa ajak jumpaa !! :'( tapi sekarang ? hang dah lain . kenapaa weh ? hmm . hubungan kitaa dah porakk peranda .  start dari seritaa hang curangn ngan aku . kitaa kerap gado . kerap sangat gado . aku penat sayang !penat . tolong lah paham perasaan aku . aku rindu hang ! rindu sangat . beby ajak sayang jumpaa tadi , sayang cakap okay . sayang nak siap . pas tuu ? sekarang ? cakap tak jadi pulak ?  adaa kejaa laa apaa lah . hmm . sayanggg . dah seminggu sayang mcm ni . beby ajakk berbukaa sekali pon sayang lupaa , beby ajakk jumpaa pon sayang bagi seribu satu alasan . dulu sayang tak macam ni . dulu sayang cari jugak jalan nak jumpa beby . kejap pon jadi . tapi sekarang ? manaa semuaa tu ? manaa sayang ? beb nak sayang berubah dari segi lain , bukan dari segi manjaa sayang , sayang kenapa buat beby mcm ni ? beby tak pernah curang dengan sayang , tak pernah main laki , tak pernah nak text dengan laki lebih lebih . tak text langsung sayang :'( semua sebab sayang ! beby nakk sayang . beby turut apaa yang sayang nak . sayang cakap jangan curang . beby ingat . tapi sayang ? adaa sayang ingat ? selama ni sayang curang , beby sabar dengan sayang . bebyy cubaa untuk lupakan semua tu . walau pun sayang tipu beby bukan sekali ! bukan dua kali sayang !!  dekat sekolaa , hang sentiasaa bagii aku jeless , hang sembang dengan ppwan depan akuu . aku cubaa tahan perasaan aku . aku ego !!  aku sabar sayang , ramai ckp tinggai jaa hang , balas dendam katt hnag . aku tak maw ! aku tak sampai hati nak buatt hang mcm tu . aku kesian katt hang weh . beby tak boleh buat sayang mcm tu :'( beby tak kejam mcm sayang . beby takk kejam !!  beby sayang katt sayang :* sayang sangat . tapi sayang .. tolong hargai beby . tahap kesabaran beby adaa had diyaa . bukan semuaa beby nak kena sabaq . sayang dah sampai takdak masa langsung untuk beby . sayang dah abaikan bebyy . apaa salahh beby ? apaaa ?  beby ikot kan hati nak je tinggal sayang ! tapi beby tak sanggup . nanti sayang lagi dendam dengan perempuan ! ! beby tak nak sayang jadi terok mcm nihh . beby cubaa tahan dengan perangai sayang . tapi beby lemah . beby tal bolehh :( sayang tiap tiap hari buatt beby sakit hati . tiap tiap hari buat beby negess :'( hmm . sapaa beby ? sapaa ? kenapaa sayang susahh sangat nak hargai beby ? sayang ... Dahh duaa bulan , masok bulan ni dah tigaa bulan relay kitaa berkembang . beby ajak sayang buad relay pun sayang tak nak . beby nak snap pix samaa samaa pon sayang tak nak . kenapaa ? kenapaa ? :( sedih sangat taw takk !! okayy :D beby sabarr yee :( IM SMILE ! Weeee . 

♥ KALAU NAK SAKIT KAN HATI , TAK PAYAH LAH ♥

Kalau nak sakit kan hati , tak payah lah nak buat aku sayang hang bagaii . hmm . aku bukan kawan kawan hang , yang perlu hang cakap kurang ajaq sangat ngan akuu wehh . agakk agakk lahh . aku cakap pun tak habis lagi , hang dah letak call . sapaa tak angin wehh ? hurmm . bilaa aku cakap lebih kurangg ngan hang , tau pulak rasaa sakitt kann ? ni hang buatt aku , aku diam jaa . hang buat tak taw sedangkan tu salah hang . bukan hang nak pujuk aku kaa paa . hang buat mcm bendaa tak penahh jadii kann !! satu text pon hang tak send katt akuu :'( baru semalam settle masalah , ni hang buat balikk . aku dah maafkan hang berapa kali weyy ? dah banyakkk !! adaa kaa hang hargai aku ? asal aku mintak break , hang cakap hang tak maw berpisah ngan aku . hang ni cakap tipu banyak kan ? tak tipu takk boley kaa ? susahh sangatt kahh nakk berkelakuan jujur hahh ? huhh ==' kalau perempuan lain lah kan , dahh lamaa depaa tinggal laki mcm hang . sanggup kaa depaa tahan dengan hang ? hang berbelit mcm ulaq sawaa weyy !! macam mana kau nak percayaa hang lagii ? asal aku tak call and text hang , asal aku missed call jahh , CALL IS WAITING ! WAITING ! Apaa ni wey ? hang tak boleh hidup satu hari tanpa perempuann kaa hah ? tak boleh kaa ? boleh mati kaa hidup tanpa ppwan hah ? aku pelik dengan perangai hang . first time jumpa laki mcm hang . yeahh ! aku tau sekarang hang tak setiaa lagi . hang still main ppwan belakang aku kan sayang ? mengaku jelahh . tipu tipu bukan dapatt apaa punn weyy :D aku dah fadeup weyy -.- tapi aku still nak bersabar dengan hang . aku cubaa ! tapi tak boleh . aku tak boleh seksa diri aku . aku still sayangkan hang . tapi tak semestinyaa aku sayang hang semua bendaa aku kenaa sabaq ngan hang . adaa tahapp lahh weyy ! ada tahapppp ! aku bukan nyaa hati keras mcm hang . buat mcm manaa pun tak rasaa . hmm . kenapaa susah sangatt nak jagaa hati aku ? tiap hari hang sakit kan aku . kenapaaaaaa ? kenapaa hang tak pernah puas sakit kan aku weyy ? kenapaaa ? if couple ngan aku hanya untuk sakit kan aku , baik lepas lah aku . aku relaaaaaaaaaa :') aku akan cuba hidup tanpaa hang . hang tak pernah paham perasaan aku wey . dah duaa kali mcm ni :'( hang curang dengan aku . kali ni hang mintak aku percayakan hang . aku tak boleh ! tak bolehhhhh !! hang dah hancur kan hati akuu :'(  sakit sangat wehh . hang tak pernah paham akuuuuu !!!!!!!!! ya allah , aku tak taw nak buat apa sekarang nie , aku buntuuu =.= buntu ! hm . aku mintak sangat katt Allah biar buka pintu hati hang .
Lebihh baik hang lepas aku dari Hang Terus Sakiti akuu wey :'( akuu relaaaaaaaa ! Hari hari aku menagis rindukan hang . menagis tunggu mcg dari hang . sakit sangatt wey :'( pernah hang paham ? pernahh hang terpikirrr ? mesti tak pernahh . yang hang taw SERONOK ! Enjoyy !! dengan kawan kawan paa semuaa . hmm . :'( IMISSYOU :'( Rinduu sayang yang duluu :| 

dear boys , gf ampaa tak suka korang main komen2 dgn perempuan lain . tambah2 lagi IM , walaupun itu BFF korang . tolonglahh faham , kitorang perempuan kuat CEMBURU . n perempuan pun jangan lah nak m'gatal if dah tahu boy tu ad gf ;') please faham perasaan sesama kaum . TAKE A NOTE ♥;)
Sesibuk mana ponn wanita , dia takkan pernah lupa memikirkan orang yang dia Sayangi . Aku bukan lemah tanpa cinta , hanya tidak mampu sendiri tanpanyaa ♥

♥ YA TUHAN AKU SAYANG DIAA ♥

 sayangg . aku nak hang sorang jaa :)

sayangg . aku harap hang berubah :'(
ya Allah, aku tahu semua tu dugaan . Tapi aku tak sanggup kalau orang yang aku sayang buat aku macam ni . Perempuan mana je sanggup kalau lelaki yang dia sayang mula berubah? Tak ada pun sorang perempuan yang sanggup tau termasuk aku :') Aku sayang diyaa sangat-sangat tapi aku rasa diyaa dah taktahu benda tu . Dia dah lupa janji dia nak jaga aku tapi dia buat aku macam ni . Baru dua bulan lebih couple dah macam-macam dugaan :') Aku nak saayang  yang dul u, yang caring , yang manja aku nak semua tu aku taknak macam sekarang :'( ya allah , aku tanak kehilangan diyaa ya tuhan :'( aku sayang diya . demi Allah aku sayang diyaa !

♥ GOOD MORNING ♥

selalu pagi pagi mesti ada mcg ni ' SELAMAT PAGI PUTERI KU YANG TERSAYANG , NANTI DAH BANGUN MCG SAYANG TAW , ILY , INY , IMY . MMUUAHH :* ' ary neyy dahh takdaa dahh semuaa tu :'(  selalu bangun mesti aku akan call diyaa sampai diyaa bangunn , akan text diyaa . tapi hari ni aku taktaw kenapaa aku diam . aku rindu diyaa :'(  rinduu diyaaaaaaaaa :'( semalam aku cakap nak tidoq , diya pon cakap py tidoq Nyte . hurmm :( sampai nyaa hatii . ingat kan nak halang kaa paaaa . sayangg .. aku perlu hangg . aku sayang hang . aku sensitiv sangat sangat . aku tak boleh dengar hang waiting . aku taw nak marah jaa . aku takutt sangatt . tapi bila aku call hang time waiting tuu , hang abaikan call aku . hang tak angkatt call aku . hang boleh terus cakap . okayy aku taw tu tak perlu aku cakap . hmm . aku rinduu diyaa yang duluu . mesti susahh sangatt diyaa nak berubah jadi lelaki yang sejati . berubah jadi baikk . berubahh jadii setiaa , bukan kaki perempuan bagaii . orang dahh naikk , takan nak turun ? :/ hmm . entahh lahh -.- aku buntu ya allahh . aku sayangg diyaa . hai aku sakitt sangat tiap hari . pagi ney tetibaa jaa aku bangun awal . nak sangatt tengok fone , aku carik fone . tengok tengok takdaa apaa . adaa walpaper pix diyaa :'( dahh 2 hari takk jumpa :'(  dahh takk mesraa mcm dulu . gaduh ! gaduh ! dann teruss gaduhh !!!!!! aarrrghh ! penatt kahh mcm ni jaa selalu . okay , aku yg selalu carii masalah kan . apaa yang aku buat semuaa serbaa tak kenaa kan syg ? :'/ hmm . aku mintak maaf sayangg . hurm . takpalahh . takdak mudd nakk update . kbaii :'/

♥ ============= ♥

Ohhh . selama ni aku ditipu lagi :'(  , bila kita dah berpunya jgn pernah mengaku diri tu single . tamak sangat , adakah tak cukup satu ? pikir perasaan aku sama hargai yg di dpn mata :') xpayah nak bangga sangat dengan gelaran 'PLAYBOY' hangg tuh . macam bodoh je game sini sana . bangga ramai GIRL ? bangga muka MACHO so ramai orang nak ? Kesian hangg :'D if dari awal hangg memang nak buad dia mcam ni , jangan buad akuu sayang hangg wehh ! Tak mustahil trlalu sayang mjadi benci . Jd klu org dah sayang kta tu , hargai lah dia . Klu org dah rndu tu jgn la buat dia sedih . Org dah perlukan tu hdir lah buat dia :) . Bukannya abaikan dia . Semua org ada tahap ksabaran . Skali hncur , hbislah :D hmm .
selama ni aku ditipu !! kenapa buat acam ni ? tak cukup lagi kah hang curang dengan aku selama ni ? aku maafkan hang ? tapi kenapaa hang buat benda yang sama lagi ? kenapaa hang tak hargai aku ? kenapa tak hargai peluang yang aku bagi katt hang sayang ?? hmm . aku penatt dianggap PERAMPAS ! aku bukan perampas ! aku tak tahu yang tu boy ampaa . eyda mintakk maaf sangat sangat . eyda tak taw !! tolonglah berhenti cakap eyda perampas . diaa yang nak eyda . bukan eyda yang gegeh katt diaa .  dah banyak kali aku mintak break . tapi dia tak nak ! ya allah , aku penat macam ni . aku dah banyak sabar dengan dia . dia dah sumpah bagai tak curang , tak tipu paaa sumaa . tapi kenapaa hang buat jugak wehh ? apaa salah aku ? aku dah setia katt hang  . ni ka balasan hang bagi katt aku wehh ? ni kaa ?? hmm . aku tak menyesal terima hang . tapi aku menyesal sayang hang sepenuh nyaa :'( aku menyesal termakan dengan kata kata palsu hang wehh ! TAK PERLU LAH HANG MAINKAN HANTI AKU ! Aku ada perasaan !! airmata tak berheti mengalir sekarang :'( hang couple berapa orang ni ? dah 2 kali jadi mcm ni . hmm . penat wehh ! kesian lah aku . aku dah penatttttttt !!!!!! ya allah , kuat kan aku .. kenapa semua laki buat aku macam ni ya allah ?? kenapa ? janji dorang semua palsuu ? 

♥ SAYANG ♥

sayangg . happy sangattt masa balik sekolah dengan sayang sayang comel berbaju melayu tadi . cutee sangat sayang . beby tunggu sayangg . tunggu sampai lah dua bas lepas . sayangg pegi lepakk gn man . beby tggu sayang . sayang datang . beby cakap sayang tak posa ! sayang senyum senyum pulak -.- haha . pas tu beby amekk sampin sayang , beby main main . sayang mintak beby tak bagi kan sayang . haha . padan muka kena buli . wekk wekk :p sayang jeless ekk beby pegi duduk ngan yon ? alolo . sembang jelahh . majok letu . hehee . beby sengajaa suruh sayang pegang kertas modul tuu . sayang boleh pulak kipas kipas ! tengok dah tak cantek kertas tuu . hihi , kawan sayang perempuan datang . dia tanya ' ampa couple paa ? ' sayang cakap ' agak agak ? ' haha . diya ckp couple . hihi .  dah naik bas . beby letak kepala atas bahu sayangg . beby genggam tangan sayang . beby cakap beby rinduu sayangg . sayang pon cakap sayang rindu beby :* wahhh . indahh <3 hmm . lepas tu pulak ade mcg masok . sayang tak nak bagi beby tengok . muka sayang gelabahh jaa . beby dah tersentap ==' kenapaa sayangg ?? apaa lagi ? kenapaa sayang ? cakap dah setia ? tapi kenapaa still nyorokk nyorokk fone ? kenapaa ? beby baru nak happy dengan sayang mcm dulu . tapi tak dapat . tak sampai 5 minit pon beby letak kepala atas sayang . dah mcg masok . terus beby angkat kepalaa . dah sakit hati sangat :'(  hati aku hancur sayang . aku turub bas pon hang buat taktaw je kan :) hm . takpaa . aku tak kisah . akuu terus off fone . aku sampai rumah , aku mandi kejap . aku dengan tetibaa nak onn fone tu balik . on on , satu mcg pon tak masokk :'( ya allah sedehh nyaa . hurmmm . 

♥ LELAKI WANITA ♥





lelaki kena bersyukur , seorang wanita yang benar2 mencintai awak akan marah kat awak untuk banyak perkara , menangis sebab awak dan jealous dengan awak . sebab tu semua buktinya yg wanita itu sayangkan awak tetapi masih terima awak seadanya walaupun awak telah menyakiti hatinya :'( dan perempuan ni kuat menipu . walaupun dia tersenyum lebar dengan masalah dia dengan awak , tetapi hati dia sangatlah terluka :')
Bila awak sedih saya nampak awak , tapi saya tak boleh dekati awak , saya dengar suara awak tapi saya tak boleh bercakap dengan awak . Tapi saya sentiasa memerhatikan awak tanpa awak tahu , saya ambil berat pasal awak :D

♥ RENGGANG ♥

Hubungan aku dengan diaa , dah semakin renggang . dah tak mesra macam dulu . mesra pun hanya pada waktu pagi petang . mai ja senja . kami sering gado . masa berbuka pon gaduh dalam fone :'( selalu mcm ni . kenapaa ? kadang nak berbuka pon rasa tak happy . aku berbukaa sorang sorang je kat rumah . aku perlukan dia di sisi aku . tapi aku ego :(  aku tak nak luah perasaan aku kat dia . aku tak nak jujur dengan dia apa yang aku rasa . aku tak tau kenapaa :( hmm . hati aku sakit sangat bila tengom dia waiting . 5 6 minit takpe . aku tak kesah sangat . ni sampai setengah jam sayang . sapaa tak curiga . asal aku tengok je waiting . airmata aku terus keluarr . aku tak boleh tahan sebak . aku fobia sangat bila call call waiting . rasa macam lain . aku takott dia dah ada yang lain . takot dia curang macam dulu :'( aku tak sanggup ! tak sanggup !!! aku sayang diaa . aku cuma dah fadeup dengan perangai dia . dia tak suka cakap benar dengan aku . suka tipu . aku tak marah pon kalau dia jujur dengan aku . aku boleh terimaaa . tapi kenapaa payah sangatt ?? aku perlu kejujuran dari hang . aku perlu kasih sayang dari hang sayang . please paham aku . walau pun aku tak dapat jadi mcm orang lain . boleh snap pic sama sama , boleh sweet sweet bagai . aku tak kisah , janji dapat kesetiaan dari hang wehh sayang . walau pun dah dua bulan lebih relay kitaa . satu pic kitaa pun tadakk . aku pendam . aku tak nak bersuara langsung . sebab tak besaq pu msalah tu kan . hm . aku sedih sangat . sekarang hang dah tak mesra macam dulu . hanng dah tak layan aku macam dulu . hang pun dah mula tengking tengking aku kan sayang . aku tau dulu aku pun macam tu dengan hang . so , kira sekarang hang nak balas balik lah ? buat lah sayang . buat . aku memang dah tak kuat nak jaga hubungan kita . aku tak tabah mcm ex hang . aku lembekk . aku lemahh . sekarang hang selalu marahh akuu . bila aku merajukk , takdak dah pujukan hang , hang buat tak tau jaa . bila tanya . hang cakap nak bagi aku sedaq sikit . hang tanak aku ego terus menerus and hang cakap , hang dah banyak bagi muka kat akuu :'( emm . sayangg ,, tadi aku call hang . hang cakap mcm nak tinggal aku jaa ? suruh jaga diri . hang cakap hang dah buntu . hang dah tak taw nak bagi aku percaya mcm mana lagi . sayang , mcm mana aku nak percaya hang ? aku percaya hang pon hang buat taik kat aku . agak susah utuk aku muncul kan kepercayaan tu balik . maafkan aku sayang . hang jangan lah putus asaa . hang cuba lagi (: aku memang tak sanggup kehilangan hang . aku dah tak kuat nak rayu rayu kat hang . aku lemah . aku nak sangat hang di sisi aku maam dulu . hang ada untuk aku bila aku perlu <3 sweet kan sayang . hari hari kita jumpaa , makan sekali , suap suap lagi . sekarang dah tak dak lagi semua tu . adaa pun cuma angan angan aku jaa . ya allah , kuat kan lah aku . aku lemah ya allah . aku nak sangat hubungan kami kekal sampai bila bila . kau permudah kan lah jalan kami . kau lembut kan lah hati kami . ya allah , aku penat dengan dugaan ni semuaa :'( 
Muhammad Yazid Iloveyou ;) beby syg sayang :) walau macam mana sekali pun . ego beby tetap akan cair jugak sayang . beby nak sayang ada dengan beby . bukan tengking tengking beby :'( beby nak sayang yang dulu :'(      

!@$%^^&

sayangg apaa salh aku ? ya allah . hang cakap hang pening . habis tu sekarang hang gayott ngan sapa ? kenapaa hang seksaa aku cam ni ? kenapaa tipu aku ? ya allah , punyaa lamaa . nak dekat 20 minit dah hang gayott . aku sayang hang wehh . kenap hang hari hari buatt aku menagis and sedehh ? apaa salah aku ? yaa ! memang aku ego wehh . tapi tak perlu hang ajarr aku sampai macam ni sekali wehh :'(  aku sedih sangatt . if berterusan macam ni mati lah aku . even hang cakp hang setiaa sekali pun . aku dah tak percaya hang . aku tahu if aku tanyaa hang sekarang gayut ngan sapa ? hang mesti bagi alasan kawan , kakak angkatt , adek angkatt , . hmm . alasan tu jee yang hang cari kan ? apaa lagi yang tak cukup dimata hang katt aku wehh ? apaaaaaaa ? aku penatt laguni hari hari !! penatt sangatt sayngg . aku adaa hati , aku bukan hati binatang :'( 

♥ :(

sayangg . susah sangatt kaa nakk jujur dengnn aku ? kenapaa perlu tipu aku ? hancoq hati aku , bilaa dapat taw semua ni . tak sangkaa sangatt sayang . aku dah penat penat ! penat dengan helah lelaki . helah hang sayang . hang pon taw aku sayang hang kan ? tapi hang persiakan aku . hang dah janji nak jaga hati aku . tak maw sakit kan akuu kann sayang ? tapi ?? aku tak sangkaa selama nie aku hanya mainan bagi hang . akuu tak sanggup tinggal kan hang sayang . aku sedihh . aku tak maw hang terseksaa sangatt hanyaa keranaa akuu . akuu adaa perasaan . tapii hang tak pernah pikir hati akuu :'( hang buat je . hati aku sakitt sangatt sayangg . aku sayangkan hang . aku tak sanggup hilang hang . aku nak sangat bimbing hang . nakk sangatt . nak hang berubah . aku nak hang tinggalkan dendam hang katt perempuan . perempuan adaa hati . hang tak boleh balas dendam hang katt perempuan yang tak bersalah sayang  . hang boleh pikir kan ? hmm . aku dah banyakk kali maafkan hang . sebab apaa ? sebab aku sayangkan hangg . sebab aku tak maw kehilangan hang . tapi hang tak pernah hargai aku . hang tipu aku lagii . if berterusan macam ni . mampoihh lahh aku . aku dah tak kuat sangat sayang . hati aku dah macam kacaa retakk /. hmm . aku percayakan hang . percaya ! tapi hang persiakan . aku nak hang jadi yang terakhir untuk aku . cukuplah selama ni laki game aku cukup cukup . aku dah tak sggup lagi dahh dengan laki . dengan janji janji palsu laki :'( laki semuaa samaa . kenapaa semua nak game aku ? apa dosa aku ? aku dah setia , dah sayangg ampaa sepenuh hati aku . kalau ampaa pilih paras rupaa sekali pon , jangan lah sampai nak bagi aku sayang ampa . buang jaa aku awal awal . tak dak lah aku sakit macam ni . sayang , beby sayang sayang . beby tak maw sayang jadi terokk . beby nak sayang berubahh . walau pun bukan untukk beby . memang sakit sangat hati beby . bilaa dapat taw sayang still nakk kat ex sayang . sayanggg .. beby payah nak lepas sayang . memang amik masa yang panjang untuk beby lupakan sayangg . bebyy nak sayang dengan beby :'( beby tak maw sape sape dah sayang . beby sedihh sangatt sayang bilaa dapat taw sayang hanya game beby . tapi beby redha sayang  redhaa :) beby mintakk sangatt katt Allah , biar pintu hati saayang terbuka untuk berubah :) sayangg ... sayang cakap nak bukak buku baru kan ? yahhh :D beby harapp sayangg berubahh k . kitaa sama sama buang perangai burok burok kitaaa :) beby nak jaga relay kita ni . beby tak maw dah macam dulu . sekarang bukak buku baru yaa sayang <3 ILOVEYOU SAYANG . beby sayang tedy tau . beby tak nak hilang tedy taw . love love love love !! love youu lahh sayang :*  KAU TIADA GANTI ::
beby harap tedy tak mainkan hati beby lagi ye sayang . beby dah percayakan sayang . hargai lah beby kay sayang :) imissyou . ta sabarr nakk buak posaa sama sama dengan sayang . hahaa . dahh lahh . byee :) 

♥ YA ALLAH , YA TUHAN BENARKAH ? ♥






Ya allah , ya tuhanku , adakah ini mimpi seram aku ya allah ? kenapaa diya buat aku macam ni ? apa dosa aku ? apa salah aku ? sampai seksaa aku macam ni ? tak sangka selama ni hang hanya game akuu sayang :'( aku sayangkan hang sepnuh hati aku sayang . sayang teramat sayang . kenapa hang seksaa hati aku wehh ? tak kesian aku kahh ? hang taw aku macam mana kan ? tapi sanggup hang game aku . aku dah agak hang memang player !! tapi hang suruh aku pecaya hang . aku pecaya . tapi hang buat taik ngan akkuu . hmm . lastly , baru aku tahu , selama ni hang dah ada gf . selama setaon enam bulan relay korang berkembang kan ? kitaa baru dua bulan . okay , aku yang ganggu relay korang . aku dah agakk dari dulu lagi , hang memang tak boleh setia . tapi aku try percaya kan hang . hang suruh aku percayakan hang . aku amek keputusan , aku Im dengan gf hang . dia cakap korang couple . hancoq hati aku sayang . hancoq sangat sangat :'( masa tu hang tido , aku send mcg kat hang . hang tak reply . then , pagi yang nak pegi sekolah . hang kejut kan aku . aku bangun . then hang tanya , kenapa cakap macam ni ? aku cakap pikir lah . hang dah game aku . pendek kan cerita ------------------------------------------
panjang sangat lah . hmm . aku text dengan gf diaa , kami dua dua kecewa dengan sikap dia . salah seorang mengalagh untuk ni . aku mengalah . then , hang cakap , hang nak aku . tapi aku tak sanggup biar gf hang sakit weh . dia sayangkan hang . hang sia siakan hati kami . if hang nak game aku sekali pun , game lahh . tapi jangan lahh sampai kami dah sayang hang tahap yang tinggi . kenapa awal awal hang tak maw jujur ? bila  aku tanya , hang cakap memang nak jujur . tapi bilaaaaaaaaaaa ? bilaa sayangku ? kesian kat gf hang . tak sampai hati aku buat . kenapa hang pilih aku ? sebab dekat ? boleh jumpa hari harii ? kat sekolah ? katt luaq ? hm , sanggup hang buruk buruk kan aku ktt gf kl hang tu . yeahh !! memang aku tak cantekk !! tak cun macam orang lain pon sayang . tapi aku tak gilaa katt hang . hang buat cerita aku gila katt hang ek ? ouhh , kupaa . hang nak cover kan ? cakap tak curang pe sume . kat aku cakap diya kaki jantan . sampai hati hang wehh . aku dah sayang hang , teramat sayang . kenagan yang kita bina semuaa tu apa ? aku date dengan boy orang wehh . kesian gf hang Caital S :'( Diaa ada perasaan wehh . aku pon adaa . tak perlu hang main hati kami . hang suap aku makan , hang bawakk aku rondaa , hang balik sekolah dengan aku , hang spend time dengan aku yang lamaa , pegi pasar malam sama sama , hang buat muka senyum teloq kat sekolaaa , hang datang flat aku amek aku nak pegi sekolaa , hang suap aku makan rot , burger , kek , hang tepok aku bagi aku senyum , hang cuit cuit aku , hang selalu kucup dahi aku selama 5saat , hang cakap sayang aku . if sayang ! hang tak buat hati aku kecewa macam ni . hati aku hancoq wehh . hancoq!!!!!!!!!! aku dah tutup pintu hati aku untuk laki . aku FUCK couple ! hang datang , hang buka pintu hati aku . aku dah mula sayang hang tedy .. whu hang game aku ? bila aku tanya hang jawap nak balas dendam kat perempuan , macam mana perempuan tu buat aku dulu . wehh . tak kan orang yang tak sangkot dengan tu hang buat weh ? kenapaaaaaa ? hang taw kan aku sayang hang ? hang taw kan aku tak maw kehilangan hang ? taw kan aku berharap katt hang ?? taw kan ????? tapi kenapaa hang buat aku macam nih sayangku ? apa lah dosa aku wahai sayang ? hang jujur dengan gf hang capital S , hang nak aku . aku terimaa hang balik . sekarag relay kita seperti biasaa . tapi hati aku , hari hari sakitt . hari hari pedihh , tak pernah aku bahagia ..... petang yang kita nak settle masalah ni semua . aku tak tahan sakit hati . hang cakap dengan dia depan aku . b lah , princess lah . ya allah , sayang aku ada depan hang ! bukan jauh dengan hang  aku ciom pipi hang sekali , terus aku lari balik . aku nagis nagis . aku amik kaca torehh tangan aku . berdarah banyak . aku kuaq cari tisu . then , aku tenampak hang . hang tengah cakap fone dengan dia lagi . aku suka hang cakap jauh dari aku . jangan dekat dengan aku , panas telinga aku dengaq weh  . pas tu hang datang depan rumah akuu . amik tisu , lap lap darah akuu . hang cakap kenapa buat macam ni . hang tanya lgi sayang ? sebab hang aku buat macam ni ! sebab hang !!!! sambil hang lap , sambil hang cakap dengan si dia . aku sabarr , sabrr . aku kuatt ! kuatt ! hmm . thenn , petang yang kita jumpa -- aku menagis dengaq lagu yang kitaa sukaa semuaa tu kan . hang rebut suruh aku tutup . aku tak nak . pas tu , hang mai pegang tangan aku , han lap airmata aku ;'( memang indah . tapi kenyatan dia aku sakitt . aku rasa setiap minit , saat , hari yang kita lalui . macam mimpi indah . bila datang benda yang aku tak sangkaa , mcm mimpi seram aku :(  malam tu aku nak lagi bagi tangan aku lukaa . hang datang ketok pintu bilik aku suruh bukak jugakk pintu . hang dengan wan pujokk aku suruh bukak pintu . sori .. aku tak bukak . lastly aku dengaq hang paggil aku SAYANG aku terus bukak . ahng suruh wan amik pisau tu . then hang tengok tangan aku .. hmm . tuang cerita ---' 
sekarang , relay kita macam biasa . dah macam dulu . tapi hang berubah . hang dah tak manja macam dulu . hang dah tak layan aku macam dulu , hang cakap main lepas jaa . okay , takpelah . aku terimaa :'( sayang memang dah banyak berubah sangat . tapi beby bersyukur , still ada sayang . tapi beby tahu sayang still nak kan ex sayang . sayang tak bagi dia couple dengan sape sape pon kan . kenapa sayang ? sebab sayang nak dia ? SILAKAN sayang . beby bagi . beby rela ditinggalkan dari beby disakiti . sayang suka bezakan beby dengan ex sayang . ye , memang beby tak tabah ! beby tak perfect !! semua ex sayang perfect . sampai hati sayang cakap beby macam ni kann hang tak boleh ka jadi macam dia ? saayyaang , beby gf sayang . kenapa perlu bezakan beby dengan orang lain ? beby nak jadi diri beby yang sebenar :) bukan nak dibezakan dengan apa apa . takpaa sayang . cakap lah apa sayang nak cakapp . sayang cakap sayang nak setia , sayang menyesal buad macam ni . menyesal sangat sangat . sayang nak peluang kedua kan ? dulu sayang yang cakap . antara kita tak ada peluang keduaa . tapi sayang yang buat perangai . beby bagi peluang kat sayang . if sekali lagi sayang buad , mitakk maaf taw . tak ada peluang keduaa :) ingat taw , jangan buat lagi . beby sayang sayang . loveyou sangat sangat taw taw ? hargai peluang keduaaaa nii . BTW ,, ----> 
I ALWAYS LOVEYOU LIKE PRINCE <3 IMISSYOU SAYANG , 

♥ APA SALAH SAYA ?

sayangg . apa salah aku ? apaaaaa ? aku tertanyaa tanyaa . hmm . tak sangka aku hang buat aku macam ni :'( ketaa kataa hang sangatt lahh manis . macam madu . sampai aku cair . sampai aku percayakann hang . tapi kenapaa kahh hang perlu adaa perempuan lain ? if hang sayang kan diaa tuu , takk perlu datang katt aku . aku rela ditinggalkan , dari disakiti wehh . masaa tengah mesraa . sembang lawak lawak . gelakk sama sama , aku pegi toilett . tetibaa hati aku tergerakk maw amek nset hang . adaa code . and ada 3 recieved mcg . hang sembunyi bacaa . then aku mintak jap . hang bagi . aku sempat bacaa katt notification ,, hang buat mcg copy dengan ppwan mana wehh ? aku sempat baca yang ni jaa Cpy:Fara ..... Yang tu ja aku sempat bacaa . then hang terus amik nset . hang pelok aku . aku tendang hang ! aku jerit kuat kuatt aku benci hang !!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku penat wehh kenaa tipu dengan laki hari hari :'( kenapaa hang tipu akuu ? kenapa ?????????????? apaa dosaa akuu ? hmm . aku betol betol kecewaa wehh :'( kecewaa teramat amat sakitt hang seksa aku . dahh banyak kali hang ranjau aku ,. aku maafkan . tak boleh ka hang hargai akuu ? hmm . pas tu hang text ngan adek angkatt hang . adek angkat hang tanyaa > Abg sayang eyda tak ? Hang reply > Tak taw . kenapa ? Ya allah ,, kenapaa hang jawapp macam tu . bilaa aku tanyaa hang kataa hang main main jaa . aku adaa perasaan wehhhhhhhh :'( aku tak saggup if berterusan macam nihh . akuu rasaa macam aku ni orang luar . takk adaa apa apa bagi hangg . if hang betol betol sayang aku , hang tak jawap macam tuu :'( ya allah , airmata aku tak berhenti mengalirrrr :'( akuuuu sayangg hangg >.< hang tipu aku dah banyak kali wehhhh :( banyak kali .. bukan sekali duaa .. ! aku nakk sangat maacam orang lain . bahagiaa . hmm . yaaa , aku tahu hang comel , handsome , adaa rupaa parass yang eokk . ramai nak katt hangg kann wehh ? :'( tapi perlu kaa jadi player wehh ? perlu kah ? if hang tak boleh nakk setia untuk aku . tapi tolng lah setiaa buat orang yang hang sayang . Faraa kaa , Shieraa kaa , Syamimi tu kaa ? memang aku takk ada rupaa macam orang lain . cantek , cunn , comel . or bagai bagai lahh :) hmm . betol betol aku kecewaaa dengan hangggggggggggg !!!  memang hang tak pernah cakap putus . tapi aku yag cakap semua tu . sebab aku dah fadeup ! fadeup wehh !!!! aku pun adaa hatii . aku sakitt sangatt wehh . aku tak boleh nak terima kenyataan yang hang buatt aku macam ni . Tinggalkan aku wehhhhh !! tinggal lahh ! aku dahh tak tahan hari hari gadohh ! gadohh !!!!! ayahhhhhhhhhhh ........... tolong eydaa . eyda nak ikott ayahhh !! eydaa rinduu ayahhhhhh :'( eyda dah penat katt duniaa ni . semuaa orang tak sayangkan eydaaaa :'(( ayahhhhhhhhh .................................................. :'( 

sayang kenapa cakap macam ni ?

sayang , kenapa caakapp mcm nii ? hmm . beby tak sanggup kehilangan sayang . sayang cakap sayang mimpi sayang xcident :'( punyaa lahh terokk . sayang mimpi sayang dah xcdent terok , sayang call ibu sayang , sayang call beby mintak maaf paaa semuaa .  sayang ceritaa katt beby kan . beby tak sggup nak taip nie . beby takott sayangg . takott sangat . hmm . sayang baring atas riba beby , pas tu tetibaa sayang mintak lagu nie katt beby SALAM TERAKHIR kenapaa sayang ? beby pelikk sangatt. beby cakap kat sayang lagu tuu beby dahh delete dah . takdak dalam fone beby . sayang amek fone beby , sayang cakap ni adaa . hurmm . sayang cakap sayang nakk . beby pun bagi lahh . sampai dekatt depan flat beby , sayang nyanyi jee lagu tuu sambil renung mukaa beby :'( sayang tanya beby "kalau hari ni hari terakhir sayang macam mana ? sayang ! kenapaa tanyaa macam tu ? beby tampaq sayang . tampaq banyak banyak kali , biar sayang diam ! tapi sayang buatt mukaa . mukaa sayang lain sangatt . terus beby menagis sorang sorang . sayang mintak tangan beby . beby amek tangan sayang letak katt mukaa beby sambil beby menagis . :'( :'( :' :'(sampai katt park moto , beby pesan katt sayang kan ? beby cakap sayang bawak moto elok elok k . dah sampai terus text beby , kitaa SuperSaver taw . tedy pon okayy . ermmm . sayang cakap katt beby ' jaga diri elok elok . ingat 3 jangan :'( sayang kiss pipi beby kiri kanan , dahi sekali :* ya allah ... bahagiaa sangatt sayangg . beby anggap macam tak pernah pun sayang cakap semua tu . tapi beby terpikir pikir . risau sangatt katt sayang . sayang pegi kejaa pon beby tak senang . sayang cakap sayang tak nak kehilangan beby :'( sayang sayang kan beby . hmm . sayang .. beby pun tak sanggup kehilangan sayang . sayang jaa yang beby adaa . sayang banyak nasehatt beby .beby adaa sayang . sayang hari hari ada untuk beby . ada di sisi beby :'( beby risau sangat katt sayang . beby rindu sayangg tiap masaa . beby akan ingat sayang tiap saat . hanya sayang ! hanyaa sayang yang paham hati beby . sayangg ........ ILOVEYOUSOMUCH <3 kitaa dah janji tak nak berpisah . tapi beby takottt . hmm . bukan sekali ,. tapi sayang ni berbeza dengan lelaki lain yang beby kenai . sayang banyakk bersabar dengan beby . sayang sorang jaa dapatt tahan dengan perangai beby . 
LOVEYOU Muhammad Yazid :>

♥ SAMA MACAM TEDY ♥




PEREMPUAN KENA TAHU 
SEORANG LELAKI YANG BENAR BENAR MENCINTAI ANDA   TIDAK AKAN MEMBIARKAN ANDA PERGI  TAK KIRA BAGAIMANA SEKALIPUN .

LELAKI KENA TAHU :)
SEORANG WANITA YANG BENAR MENCINTA DAN MENYAYANGI ANDA AKAN MEMARAHI ANDA UNTUK BANYAK PERKARA , TETAPI MASIH TERUS MENERIMA ANDA SEADANYA WALAUPUN ANDA TELAH MENYAKITAKAN HATINYA .

HAPPY TWO MONTH ANNIVESARY SAYANGKU ♥


Heyy korang . Peeeeepppsssss :* hihi . nakk buad entry ape eh ? haa ! entry pasal Annivesary aku laa .
Hmm , act semalam dahh cukup Duaa bulann aku ngan diaa . Diaa ? siapakahh ? ohh , tertanya tanya ek ? = = ' diaa adaalahh Capital Y :) Nape takk sebut full name je ? opps , sori guys . kami adaa prob . dia pon maw privacy . hmm .
okay , firstly , Alhamdulillah syukur kepadaa Allah SWT keranaa stay kekal kan hubungan kami . aku bersyukur kepada allah . ternyataa doa doa malam aku temakbul . hihi . dah 63 hari relay kami berkembang . walau pon sering gado jaa selalu . relay kitaa macam tongkang pecah jee kan ? tapi kitaa settle elokk elokk . beby besyukur sangat dapat kenal dengan sayang . if orang lain laa kann . confirm takk tahan dengan perangai beby ni . beby ni ego , beby ni sukaa melawan , takk dengaq cakap tedy , ketegaq plakk tuhh . huhu . macam mana lah sayang boleh tahan dengan perangai beby ni ? sedangkan perangai tedy beby dahh fadeup tahu tak ! tapi beby sabar . tedy tetap jagaa relay kita , percakapan tedy pun tak kasar dengan beby . tedy tahu , kalau tedy maraa beby depan membe membe or pape jelaa , mesti beby sentap kann ? = =' hahaa . kalau beby merajokk , tedy ligan beby . macam anjing dengan kucing je kitaa nihh kann tedy ku ? membe membe beby pun gelakk tengokk kitaa . sampai depan dorang pun kitaa cakap Aku Hang je . tapii kitaa cakap adaa batas kan sayang ? tak boleh selalu cakap kasar kasar , nanti naik kepalaa kataa tedy . hahaa . hari hari tedy datang flat beby . datang jumpaa beby walau pun sekejapp . sayang nyaa tedy kat beby kan ? waaa , happy ! happy ! hahahaa . 
okayy , beby rasaa bahagia sangat bila tedy di sisi beby . tedy suapp beby makan plak tuu . atoto , malu malu >< tutop mukaa . YEAH ! Beby memang manjaa dengan tedy kan . pintu hati beby dah tertutup untuk laki sejak sejak beby break dengan Capital D :) tedy yang pujokk beby , tedy cakap tedy boleh jaga beby , beby pun percayaa kan tedy . beby pun couple dengan tedy dari 12.05.12 sampai lahh ke hari ini . waaaaa ! relayy kitaa dahh duaa bulan kann ? pejam celikk jaa . btw , ILOVEYOUSAYANG :) loveyou sangat sangatt ! ternyataa tedy tunaikan janji tedy , tedy memang boleh jagaa beby . tedy amatt baik dengan beby . beby jaa yang ketegaq ! beby takk paham tedy . yee , memang caraa tedy macam takk setiaa , tapi tedy setiaa kataa tedy kann ? hmm , agakk sukarr untuk beby percayakan tedy . hmm . tapi sekarang kasih sayang beby katt tedy lansong tak adaa kurangg ! makin bertambah taw sayang . tedy send satu mcg yang beby terharu sangat bacaa :) Tedy sumpahh plakk tuu . beby senyum and menagis bacaa mcg tu . tedy jagaa sangat hati beby . hihi . walau pun dah dua bulan relay kitaa . takde lansung pix kitaa berduaa . beby takesahh . beby cumaa nakk tedy di sisi beby . tedy sentiasaa adaa bilaa beby perlukan sayang . sayang sayang .......... kitaa dahh janjii selaluu balik sekolah sama sama , sayang tengah lepak pun sayang sempat tengok beby lagi kat bus stop kan ? sengeh sengeh plakk tuu . hahaaa . lalala , diaa huatt mukaa comel diaa <3 comel sayang ... beby jeles taw tengok membe membe beby dating kat sekolahh . teringin lahh sayang <3 tapi takpaa , kitaa kan rajin jumpaa sekarang ni . setiap hari sayang akan antaq beby balik sampai dekat dekat dengan flat . hehe , sayang comel berbaju melayuu tadii . cute sangatt . macam mukaa akochan :) hahaa ! jangan marahh ekk sayang . lawakk petang petang . sayaangggg , beby harapp relay kitaa tak akan pernahh renggang . sayang adaa cakap sayang tak akan cakap putus mahupun sama erti dgn tu , sayang takutt beby yang cakap . sayang takut kehilangan beby kann ? alolo , ngadu katt makk plakk diyaa . sayang cakap kenapaa semuaa girl yang couple denga Y tinggalkan Y ? hmm . jangan risau sayang , beby tak akan pernah tinggalkan ssayang . mulott je cakap TINGGAL . tapi hati takk sanggup tahu :') hihi . rindu sayang .. rindu sayangg . tak sabar nak jumpa sayang malam ni . nak nak suap suap burger lagi . waaa :") hihi ^^ happy sangatt ni . tadi katt dalam bas beby pujok pujok sayang ,. beby pegang tangan sayang beby mintak maaf ape yang beby dah buad katt sayang . sayang angkat ja tangan tuu ,. sayang buat keras kepala macam mana beby buat kat sayang dulu kan ? beby ingat betoi betoi . tapi ternyataa sayang main main jee . hihi . dah lahh . panjang sangat kott ? Lastt word ............ ///
YA ALLAH YA TUHANKU , KAU KEKALKANLAH HUBUNGAN AKU DENGAN SI DIA <3 AKU MOHON JAUHILAH DIA DARIPADA PERKARA PERKARA JAHAT . KAU BUKA KANLAH PINTU HATI DIA UNTUK BERUBAH . AMIN <3
ILOVEYOU :)

:/

Sayangg , apaa salah aku ? hmm , aku tertanya tanya . kenapaa hang still nak tipu aku ? aku jelly sangatt sangatt taw takk tgk dorang couple couple tu semuaa . sweet sweet bagaii . sweet sangatt . mcm hang katt sekolah , buatt mcm tak nampakk jee . hmm , ye aku tahu aku takk secantekk orang lain , tak secantekk ex hang Capital F :( If hang dahh takk boleyy nakk stayy dengan akuu , pleasee tinggal kan akuu :( jangan biarr aku teruss sayangg sayang sayang hang ! aku adaa perasaan weyy . hmm . banyakk sangatt hang tipu aku . aku maafkan sayang , tapi pernah kaa hang hargai aku ? yeah ! memang aku sukaa buatt perangai . aku buat perangai sebab hang selalu tipu aku . biar hang rasaa mcm manaa hati aku ni . aku memang tak sanggup kehilangan hang . aku sedihh sangatt . niat hati aku memang aku nakk ekott hang sekali pegi hangout . sanggup hang tipu aku kan ? sanggup pegi hang dengan girl lain . tu pon mmbe aku bagi taw dorang nampak hang. if tak , jangan harap hang nak jujur dengan akuu kann sayang ? takpee , aku maafkan hang lagii :') aku terimaa . sebab aku taw , hang takan pernah cukup satu . aku sabarr je sayang . aku tahu akuu mcm manaa . aku takk adaa rupaa , tak ada semua yang hang nakk ! ==' hmm . hanyaa Allah yang tahu betapaa sayang nyaa aku katt hang . aku ajakk hang buatt relay ngan aku . hang cakap tak nak . emm , okayy . aku terimaa , aku ajak sanpa pic sekali . hang cakap tak nak . okayy aku terima ., akyu mintak fone katt hang , hang tak bagi . aku terimaa :') hihi . okayy takpee . aku smile jee sayang :') smile !!!!!!!!!!  aku hanyaa adaa kawan kawan :) kawan kawan yang sentiasaa bagi aku happy . buatt lawak bodo , cuit cuit akuu , nak tahu sape ? tengokk katt seblah kanan tuu ---> semuaa tu pic depaa lahh . comel comel kann ? hihi . aku harap sangat relay kitaa bukan sekerat jalan :) baru jee semalamm kitaa cukup DUA BULAN <3 hang tak ingatt tarikhh relay kita kan ? semalam masa jumpaa aku bagi taw , baru hang kalott tengokk nset . sumpahh sedihh :'( aku hanya mampu bersabar dengan hang . allah sedang menguji akuu . aku nak tgk lamaa manaa hangg nak mcm ni dengan aku . Tapi ingat sayang , AKU ADA PERASAAN ;')

Nampakkk pic atas tu ? yeahh ! adaa tiga yang berkenaan dengan akuu , bahagiaa sangatt dengan saat  saat mcm tuu dulu kann tedy ? :* 
TERIMA KASIH SAYANG BUAT AKU BAHAGIA :)
Hmm , tapi kenapaa hangg sggup tipu aku ? sanggup patahkan sim depan aku . bagi aku percayaa hangg . tapi ternyataa sim tuu sim palsu ! bukann sim hangg . sampii hati kann ? patott lahh apaa cakap makk , hangg still on numbee tuu . makk call numbe tuu hang rejectt . hmm :'( perluu kahh hang tipuu akuu ? akuu takk pernahh marahh hangg kann if hang jujur ngan aku ? pernahh kaa akuu buatt terokk terokk ? hmm , sakitt nya hatii aku bacaa text sape ntahh send katt hangg NYTE ANJE ! Aku tunjukk mcg tuu katt hang , hang teruss rebutt nsett tuu . hang buatt mukaa gelabah . if hang tak salah , hang takk perlu takutt :'( akuu dahh fadeup dengan hang weyy !! fadeup ! aku dah banyakk sakitt disebabkan hangg Capital Y ! Tapii kenapaa akuu takk bolehh nakk lupakan hang ? kenapaa aku takk boleh nakk tinggalkan hang ? ohh my ==' aku pening ! maybee sebab aku sayang kann hangg . aku dah bergantung harapan yang tinggi katt hang . tapi hang memang tak pernah hargai kesetiaan aku katt hang . aku memang bodohh sebab maafkan semuaa kesilapan hang . walau pun akuu takk pernahh maafkan ex ex aku yang lain macam mana dorang buat kat akuu . aku tetap sayang hang :') hang sakiti lahh aku puas puas kay ? aku nakk tengokk lamaaa manaa hangg nakk teruss tipuu aku . aku sabarrr . hmm , Walau punn hangg bukan yang pertamaa , Aku nakk hangg jadi yang terakhir untuk aku :'( aku nakk sangatt buatt relay dengan hang . tapi hang tak mauu . puas dahh aku cubaa , hang tetap berkerass . kenapaa ?? sebab hangg maluu akuu takk secantikk ex ex hang kann ? :/ kenapaa weyy ? pkir samaa perasaan aku . aku pon manusiaa mcm hang , mcm orang lain jugakk . hmm .  penat air mata ni . sudahh lahh k , kbye :(
LOVEYOU SAYANG :")
aku nakk hangg taw , 
hanyaa hang yang aku adaa . 
hanyaa hangg yangg aku SAYANG !!



wahhhhh :*
comel kann kann ? hihi . 
sweet jee .